Muhasebe Yönetimi
mez eSoft CRM, kullanıcıların fatura kesme ve muhasebe işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmeleri için kapsamlı bir çözüm sunar. Kullanıcılar, CRM içindeki menüden hizmet veya ürün seçerek fatura oluşturabilirler.
mez eSoft CRM'de
Muhasebe Yönetimi Özelliği
mez eSoft CRM‘de müşterilerin ödeme durumları da CRM içinde takip edilebilir ve gerekli durumlarda hatırlatmalar gönderilebilir. Gelir ve gider takibi konusunda da, mez eSoft kullanıcılara detaylı raporlama imkanı sunar. Kullanıcılar, gelir ve gider kalemlerini kolayca sisteme girebilir ve raporlar ile kontrol edebilirler. Bu raporlar, şirketin mali durumunu daha iyi anlamak ve kararlarını bu doğrultuda şekillendirmek için değerli bir kaynak sağlar.
Tahsilat yönetimi de CRM içinde etkili bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kullanıcılar, müşterilere ait açık faturaları takip edebilir ve ödemeleri sisteme kaydedebilirler. Ayrıca, müşterilere ödeme hatırlatmaları gönderilebilir ve ödeme alındığında sisteme işlenebilir.
mez eSoft CRM’e yapılan hizmetler kaydedilir ve bu bilgiler doğrultusunda faturalandırma süreci başlatılır. Hizmet türüne, miktarına ve müşteriye göre özelleştirilen fatura muhasebe kısmına yansıyarak. Tahsilat yönetimini ve birçok detayı gösterir. Ödenmemiş geciken faturalar sadece müşteri değil sistem üzerinden de gözükerek eksikleri göstererek doğru bir rapor sunar. Tüm bu süreç yani faturaların CRM içinde muhasebeleştirilmesi süreci de entegre bir şekilde gerçekleştirilir.
mez eSoft CRM, işletmelerin muhasebe süreçlerini kolaylaştırarak daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlar. Fatura kesme, gelir gider takibi ve tahsilat yönetimi gibi temel muhasebe işlemleri, CRM içinde entegre bir şekilde gerçekleştirilir ve işletmenin mali yönetimini güçlendirir.
mez eSoft CRM ile
Müşterilemize Sunduğumuz Avantajlı
Özelliklerden Sizde Faydalanın
mez eSoft CRM sistemi tüm sektöre hizmet veren en kullanışlı panele sahiptir.
Form Yönetimi
Form yönetimi ile çekilen leadlerin düzenli şekilde görüntülenmesi ve danışan yönetimine aktarılmasının sağlanması.
Danışan Yönetimi
Danışan yönetimi ile gelen bilgilerin doğrulanması, rollere dağıtılması ve danışan bilgilerinin düzenlenmesi.
Müşteri Destek Yönetimi
Potansiyel müşterilerle olan etkileşimleri yönetmek ve onlarla birebir iletişime geçerek memnuniyeti arttırmak.
Rol Yönetimi
Rol yönetimi ile her kullanıcının görüntüleyebileceği alanların seçilmesi ve rollere özel görev tanımlamalarının sağlanması.
Görev Yönetimi
Görev yönetimi ile kullanıcılara özel görevlerin tanımlaması, sürelerinin ve görev önceliğinin belirlenmesi ve takip edilmesi.
Raporlama ve Analiz
Otomatik raporlar ile kampanyaların takibi, gelir giderlerin takip edilmesi ve firma durumu hakkında detaylı bilgilerin alınması.